Inspira 4 2012 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2012)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 4, 2012. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Marit og Sigbjørn Skifte av TIVA-sett ved anestesi: Line Mæhlum, Kristina Eknæs og Elisabeth Storvand Gulseth og Sondre Magne Nordlie Kompetansebygging for å forebygge VAP: Tuva Sandsdalen Mytting, Åse Espelund, Else Hagen Mæhlum og Sevald Høye Hildegunn Synnevåg Helsefremmende samarbeid - en viktig trivselsfaktor i anestesisykepleierfaget: Gertrud Averlid NUBA - Nordisk utdannelse i barnanestesi: Ros-Marie Arvén, Anestesisykepleier. Fagansvarlig barn, OUS Rikshospitalet Lederkonferanse på Gardermoen NSFLIS Generalforsamling og fagdager i trondheim: Gerd Bjørknes ALNSF - nytt NSFLIS - nytt