REALIZAREA CONTINUITĂȚII ÎNTRE CICLURILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT SUPERIOR ÎN STAGIILE DE PRACTICĂ - USM ADMIN (Moldova State University, 2019)
În articol este abordată problema privind stagiile de practică din perspectiva asigurării continuității între ciclurile de învățământ superior. Totodată, sunt identificate unele strategii de eficientizare a acestui proces. Cuvinte-cheie: stagii de practică, tip de stagiu de practică, continuitate, Cadrul Național al Calificărilor, piața muncii, Regulament cu privire la organizarea stagiilor de practică etc.