ВИВЧЕННЯ ПОПЕРЕДЖУВАНОСТІ ЗАХВОРЮВАНЬ І ВІДВОРОТНОСТІ ПРИЧИН СМЕРТІ НОВОНАРДЖЕНИХ - T. V. Sandulyak (Bukovynian State Medical University, 2015)
Розглядаються методичні та методологічні аспекти вивчення попереджуваності захворювань і відворотності причин смерті новонароджених в умовах впровадження сучасних перинатальних технологій надання медичної допомоги.