Improving the health status of women through puberty rites for girls - Thelmah X Maluleke (AOSIS, 2003)
The aim of this article is to present a sexuality education programme, which can be used in puberty rites for girls (vukhomba) to improve the health status of women in the community. Opsomming Die oogmerk van hierdie artikel is om 'n seksualiteitsopvoedingsprogram voor te lê wat tydens die puberteitsrites vir meisies (vukhomba) gebruik kan word om die gesond-heidstatus van vroue in die gemeenskap te verbeter. *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.