Загальнодидактичні та специфічні принципи роботи в комп'ютерно-орієнтованих навчальних середовищах - Н. Т. Тверезовська; Д. Ю. Касаткін (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Тверезовська Н. Т., Касаткін Д. Ю. Загальнодидактичні та специфічні принципи роботи в комп'ютерно-орієнтованих навчальних середовищах. У статті розглянуто особливості навчання студентів у комп'ютерно-орієнтованих навчальних середовищах; визначено загальнодидактичні й специфічні принципи роботи; надано характеристики, властиві комп'ютерно-орієнтованим навчальним середовищам.