Inspira 2 2012 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2012)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 2, 2012. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Marit og Hildegunn NO-gass til pasienter med alvorlig respirasjonssvikt: Tonje Åsrud Larsen og Susanne Haugen Trygg anestesi ?!: Harald Kjerstad I hvilken grad kan tidlig mobilisering av intensivpasienten bidra til å begrense utviklingen av delirium?: Beate Birkeland Rapport frå røde Kors i Peshawar, Pakistan: Turid Sørhus Aktivitetskalender ALNSF generalforsamling og fagkongress i Oslo: Ellen Lunde Videreutdanning i prehospitalt arbeid for anestesi- og intensivsykepleiere Info fra redaksjonen ALNSF - nytt NSFLIS - nytt