Науково-методичні аспекти вдосконалення професійної компетентності вчителів із початкової військової підготовки - Віталій Лелека (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті розкрито питання фахової підготовки вчителів початкової військової підготовки, зокрема розвитку їхньої професійної компетентності; різноманітні наукові підходи до проблеми професійної компетентності вчителя.