ЕМОЦІЙНИЙ ІНТЕЛЕКТ ЯК ВАЖЛИВА ІНТЕГРАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТВОРЧОЇ ОСОБИСТОСТІ - N. O. Chuvasova (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2022)
У статті розглядаються поняття «емоційний інтелект», основні теорії формування емоційного інтелекту, виявляються його властивості та структурні компоненти.