ВПРОВАДЖЕННЯ ЛІТЕРАТУРНОГО КРАЄЗНАВСТВА В СИСТЕМУ ПІДГОТОВКИ ОРГАНІЗАТОРІВ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Oleksandra Lysenko (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У  статті проаналізовано впровадження літературного краєзнавства в систему підготовки організаторів туристичної діячльності.Ключові слова: літературне краєзнавство, туризм, літературний процес