استاندارد‌سازی پرسش‌نامۀرضایت شغلی وود در فدراسیون‌های ورزشی - امیر قنبرپور; حسین پورسلطانی زرندی; محمد خبیری (Sport Sciences Research Institute, 2015)
دراین پژوهش تلاش شد تا روایی و پایایی پرسش‌نامۀ رضایت شغلی وود (1986) مورد بررسی قرارگیرد. جامعۀ آماری پژوهش را تمام فدراسیون‌های ورزشی ایران (46 فدراسیون ورزشی) که بر‌اساس آمار دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها، دارای 703 نفر کارشناس بودندتشکیل دادند و تعداد 210 کارشناس به عنوان نمونه نهایی پژوهش در نظرگرفته شدند. نتایج تحلیل مؤلفه‌های اصلی، منجربه استخراج ‌4 عامل رضایت‌مندی از اطلاعات، رضایت‌مندی از تنوع، رضایت‌مندی از کنترل و رضایت‌مندی از دست‌مزد که در ‌مجموع، 37/60% از واریانس کل ابزار را تبیین نمودند. نتایج حاصل از تحلیل عاملی تأییدی، حاکی از برازش مناسب مدل پرسش‌نامۀ رضایت شغلی و تأیید عوامل چهارگانه می‌باشد. ضریب آلفای کرونباخ به‌دست‌آمده، نشان از پایایی قابل‌قبول ابزار رضایت شغلی دارد. با توجه به تأیید خصوصیات روان‌سنجی ابزار رضایت شغلی و مشخص‌شدن عوامل آن با استفاده از تحلیل عاملی، می‌توان بیان کرد ابزار پژوهش، ابزاری مناسبی جهت سنجش رضایت شغلی در فدراسیون‌های ورزشی است.