بررسی عوامل مؤثر بر توسعۀ تعهد اخلاقی به نسل آینده در ورزشکاران حرفه‌ای - حبیب هنری; مهدی عمادی; جواد شهلایی; غلامعلی کارگر (Sport Sciences Research Institute, 2020)
پژوهش حاضر با هدف بررسی عوامل مؤثر بر توسعۀ تعهد اخلاقی به نسل آینده در ورزشکاران حرفهای طراحی و اجرا گردید. روش پژوهش از نوع آمیخته بود. ابزار پژوهش، مصاحبه و پرسش‌نامه محقق ساخته‌ای بود که روایی و پایایی این پرسش‌نامه مورد تأیید قرار گرفت. جامعۀ آماری این پژوهش کلیۀ ورزشکاران مرد تیمهای ملی کشور در رشتههای ورزشی منتخب به تعداد 207 نفر بود و بر حسب انتخاب تصادفی بر اساس جدول مورگان تعداد 132 نفر به عنوان نمونۀ پژوهش مشخص گردیدند. نتایج پژوهش حاضر نشان داد در میان عوامل شناسایی شده دانش عمومی مهمترین عامل بر توسعۀ تعهد اخلاقی به نسل آینده در میان ورزشکاران حرفهای است. نتایج پژوهش همچنین مشخص نمود که جلب مشارکتهای عمومی و اعتقاد راسخ از دیگر عوامل مهم جهت توسعۀ تعهد اخلاقی به نسل آینده در میان ورزشکاران حرفهای است.