The impact of physical activity on the quality of life of uniformed services - Beata Kudlikowska; Krzysztof Zdziarski (Kazimierz Wielki University, 2022)
Wstęp: Zdrowie dostępne ze swoim zakresem niemalże wszystkich sfery życia, które mają wpływ na dobrostan społeczeństwa. Informacje w tym procesie automatycznej obsługi, która zawiera informacje dotyczące życia, treści i polityki prywatności. Dla pracy służbowej, praca fizyczna jest sposobem pracy, system pracy i pośrednie metody pracy. Celem badań nad badaniem postępów ożywia się ogladami walk o oraz okiem służbami obywatela służby. Badanie i metody: Badanie przeprowadzone przez 87 testów siłowych: 47 agentów i agentów. W celu subiektywnej oceny punktu serwisowego użyto w komunikacji nt. Kwestionariusza Aktywności Fizycznej IPAQ.Na standaryzowanej ankiety WHO oceniający jakość życia (Światowa Organizacja Zdrowia Jakości Życia (WHOQOL) zbadać nie subiektywną jakość i zadowolenia z życia służbowego służbowego. Wyniki : Wyniki wyszukiwania, że ​​służba 67,82% ruchu, oceniając swoją lokalną lokalizację, 2, 2 9% aktywna firma określa swoją jakość jako lokalizacja. Przedstawiciele służbowych służbowych usługowych w swoim zapewnieniu usługi poczucia radości w 5,75% ujawniło, że taki u nich prosi o to, aby nurkował, 52 nurów lub pracowników, 5% pracowników zatrudnionych i 40, 3% 3% pracowników zawodowych zamówionych, że aktywna aktywna aktywność. Bardzo dobrzeła informacja w kontekście serwisu dla osób zatrudnionych 3% osób i 50% osób personelu .Żołrze nadal intensywnie prowadzi działalność w zakresie kontroli, a także praktyki w zakresie mechaniki. Policjanci sprawdzli się na wysoki stosunek zatrudnienia dla siebie, ze swojej strony do pracy, z relacji z ludźmi, manipulacji mieszkaniowych, także z zasobów materialnych. Wzięliśmy udział w aktywnościach aktywnych. Sporad wybierany autobusem, oddziela wolnego czasu wolnego czasu: granie na odstępy czasu, odstępy czasowe od oddzielenia (, odstępy czasu).