Теоретичне обґрунтування проблеми здорового способу життя викладачів кафедри військової підготовки - Віталій Лелека (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті викладено теоретичне обґрунтування проблеми здорового способу життя викладачів кафедр військової підготовки. Визначено поняття "здоров'я" та "здоровий спосіб життя" і показано їхній вплив на професійну діяльність викладачів кафедр військової підготовки.