Управління фінансами, бухгалтерським обліком та економічним розвитком дошкільної освіти як один із функціональних напрямів управлінської діяльності - Леоніда Пісоцька (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті узагальнено основні завдання функціонального напряму управління фінансами, бухгалтерським обліком та економічним розвитком дошкільної освіти у контексті управління регіонального органу управління освітою і дошкільного навчального закладу. Ці завдання сформовані на основі виконання законодавчо-нормативної освітянської бази.