Народні ігри як основа традиційної системи фізичного виховання - Ніна Деделюк (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті визначено місце та значення народних ігор в усіх сферах життя середньовічного населення як основи традиційної системи фізичного виховання.