تحلیلی بر پیش‌بینی سازگاری شغلی بر‌اساس پیاده‌سازی مدیریت کوانتومی - حمیدرضا میرصفیان (Sport Sciences Research Institute, 2016)
هدف از پژوهش حاضر، تحلیلی بر پیش‌بینی سازگاری شغلی معلمان تربیت‌بدنی بر‌اساس پیاده‌سازی مدیریت کوانتومی بود. روش این پژوهش توصیفی و از نوع مطالعات هم‌بستگی می‌باشد. جامعۀ آماری پژوهش را کلیۀ معلمان تربیت‌بدنی سه دورۀ تحصیلی آموزش‌و‌پرورش شهرستان اصفهان در سال (1393) تشکیل دادند (559N=) که با استفاده از نمونه‌گیری تصادفی طبقه‌ای متناسب با جامعۀ آماری شش ناحیۀ آموزش ‌و ‌پرورش شهرستان اصفهان، 226 نفر از آن‌ها به‌عنوان حجم نمونه انتخاب شدند. بر اساس نتایج بدست آمده مؤلفه‌های سازگاری شغلی معلمان تربیت‌بدنی تحت ‌تأثیر ابعاد مختلف مدیریت کوانتومی قرار دارد.