تاثیر رسانه های اجتماعی و تصویر قیمتی ارایه شده در آنها بر قصد خرید مشتریان پوشاک ورزشی در دوران پاندمی کرونا - محمدحسن عبداللهی; حسین زارعیان; سجاد غلامی ترکسلویه; رویا بویری شمی (Sport Sciences Research Institute, 2021)
پژوهش حاضر با هدف بررسی تأثیر رسانه‌های اجتماعی و تصویر قیمتی ارائه‌شده در آن‌ها بر قصد خرید مشتریان پوشاک ورزشی در دوران پاندمی کرونا انجام شد. روش پژوهش، توصیفی-همبستگی و از نظر هدف، کاربردی بود که به شکل میدانی انجام شد. استفاده‌کنندگان از پوشاک ورزشی جامعۀ آماری پژوهش بودند. 857 نفر که به‌صورت تصادفی ساده انتخاب ‌شده بودند، به سؤال‌های پرسشنامۀ استاندارد چهارسؤالی تصویر قیمتی (لمبرت و همکاران، 2016)، پرسشنامۀ یازده‌سؤالی رسانه‌های اجتماعی (کیم و کو، 2012) و پرسشنامۀ چهارسؤالی قصد خرید (اّل علوان، 2018) پاسخ دادند. برای روایی ترجمه از روش پیشرو-پسرو استفاده شد. روایی صوری و محتوایی پرسشنامه به تأیید 15 تن از اساتید مدیریت ورزشی رسید. همچنین مقدار پایایی پرسشنامه مطلوب برآورد شد. تحلیل نتایج به روش معادلات ساختاری با استفاده از نرم‌افزارهای لیزرل و اس.پی.اس.اس. انجام شد. نتایج نشان داد که رسانه‌های اجتماعی و همچنین تصویر قیمتی بر قصد خرید مشتریان پوشاک ورزشی در دوران پاندمی کرونا تأثیر دارند؛ ازاین‌رو پیشنهاد می‌شود فروشندگان پوشاک ورزشی با گسترش رسانه‌های اجتماعی خود و همچنین ارائۀ تصویر قیمتی مناسب و منصفانه، میزان فروش محصولات خود را افزایش دهند.