Множинні рабдоміоми серця (випадок із практики) - О.В. Власова; Л.В. Колюбакіна; Н.М. Крецу (Bukovynian State Medical University, 2013)
У статті наведено клінічний випадок дитини з множинними рабдоміомами серця, що супроводжувалося порушенням ритму серця.