Revisió bibliogràfica dels usos pedagògics dels codis QR - Fernando Gómez Gonzalvo; Rodrigo Atienza Gago; Mónica Mir Daud (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2015)
Les TIC dins de les aules han obert un ventall de possibilitats pedagògiques. Es la nostra feina analitzar les propostes d'innovació educativa per a comprovar que és tracten de millores substancials i no d'una qüestió de moda. Presentem una revisió científica sobre l'utilització dels còdecs QR en educació. S'ha trobat diversos avantatges en l'ús de còdecs QR en les classes. Realitzem una proposta sobre les orientacions de les futures línies d'investigació que haurien de seguir el desenvolupament de l'investigació a dels còdecs QR en la seua aplicació didàctica i pedagògica.