Використання сучасних інформаційних технологій у сфері оздоровчого фітнесу - Наталія Гончарова; Лоліта Денисова; Віталій Усиченко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті на основі аналізу науково-методичної літератури розкрито особливості використання інформаційних технологій у сфері оздоровчого фітнесу, систематизовано та узагальнено напрями застосування інформаційних технологій для проведення оздоровчих занять. Визначено, що інформаційні технології є засобами підвищення ефективності занять оздоровчим фітнесом. Розкрито перспективні напрями використання інформаційних технологій для організації занять оздоровчим фітнесом різних верст населення.