Основні напрями роботи відділу педагогічної практики у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії - Наталія Казакова (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті на основі досвіду роботи визначено основні напрями роботи відділу педагогічної практики у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії, до яких віднесено організаційну, методичну, наукову роботу зі студентами, керівниками практики академії та баз практики; аналіз результатів практики; контроль і керівництво практикою, а також розкрито їх зміст.