Modern Technologies of Vaccine Production - L.I. Chernyshova; F.I. Lapiy (Zaslavsky O.Yu., 2014)
Вакцинація - один із ефективних методів профілактики інфекційних хвороб, дієвість якого підтверджена часом. Стаття висвітлює сучасні технології виготовлення вакцин, які потрібно знати  лікарю, щоб  об'єктивно та якісно інформувати пацієнтів перед вакцинацією, відповідати на ряд питань пацієнтів, пов'язаних із фобіями населення щодо вакцинації.