Інноваційне лідерство в контексті зарубіжних моделей керівництва - Олена Листопад (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
В статті конкретизовано роль керівництва і управління в інноваційній діяльності організації; систематизовано й охарактеризовано зарубіжні моделі керівництва; встановлено сутнісні ознаки інноваційного лідерства; визначено можливості використання положень зарубіжної теорії управління в інноваційній діяльності вітчизняних освітніх установ.