Удосконалення фізичних якостей студентів засобом фізкультурно-оздоровчих занять - Едуард Навроцький; Геннадій Навроцький (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Наголошується на необхідності впровадження у повсякденне життя студентської молоді фізкультурно-оздоровчих занять, які сприяють удосконаленню фізичних якостей.