Особливості статичного й динамічного тремору в студентів інституту фізичної культури та здоров'я - Юрій Ніколаєв (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті висвітлено питання особливостей зміни статичного й динамічного тремору до й після виконання фізичного навантаження в студентів інституту фізичної культури та здоров'я Волинського національного університету імені Лесі Українки.