Efficacy of the Treatment for Respiratory Diseases in Children Using Bacterial Lysates - O.Ye. Abaturov; N.M. Tokareva (Zaslavsky O.Yu., 2015)
У статті розглянуто проблему гострих респіраторних інфекційно-запальних захворювань у дітей. Описані функції системи неспецифічного захисту, надана характеристика препаратів, що застосовуються для патогенетичного лікування респіраторних інфекцій, - бактеріальних лізатів.