اثر ذهنیت باز بر نوآوری رادیکال از طریق شبکه‌های اجتماعی و یادگیری سازمانی در باشگاه‌های خصوصی لیگ برتر فوتبال ایران - مهران اذریان سوسهاب; سید محمد کاشف; محسن بهنام; یعقوب بدری آذرین (Sport Sciences Research Institute, 2020)
پژوهش حاضر با هدف بررسی اثر ذهنیت باز بر نوآوری رادیکال در باشگاه های خصوصی لیگ برتر فوتبال کشور با نقش میانجی شبکه های اجتماعی و یادگیری سازمانی انجام شد. جامعة آماری این پژوهش همة عوامل اجرایی باشگاه های خصوصی لیگ برتر فوتبال ایران در فصل 98-1397 بودند. تعداد نمونه های این پژوهش با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند تمام نمونه‌ها 242 نفر تعیین شد. برای گردآوری داده ها از پرسشنامة نوآوری رادیکال ترویلو و همکاران (2014)، پرسشنامة ذهنیت باز مگلن و همکاران (2010)، پرسشنامة شبکه‌های اجتماعی بکر و همکاران (2016) و پرسشنامة یادگیری سازمانی میس و سلس (2013) استفاده شد. نتایج نشان داد که ذهنیت باز در باشگاه های فوتبال به طور مستقیم میتواند باعث ارتقای نوآوری رادیکال شود. علاوه‌براین، یادگیری سازمانی و شبکه های اجتماعی بر نوآوری رادیکال تأثیر مستقیم دارند. همچنین یادگیری سازمانی و شبکه های اجتماعی بر رابطة بین ذهنیت باز و نوآوری رادیکال اثر میانجی دارند؛ درنتیجه، باشگاه های فوتبال کشور باید به ایجاد فضای ذهنی باز در باشگاه توجه ویژه داشته باشند تا یادگیری سازمانی و شبکه های اجتماعی بهبود یابند و به‌دنبال آن نوآوری رادیکال در باشگاه توسعه یابد.