Дидактичні основи підготовки інженера-педагога у вищому навчальному закладі - Олена Вікторівна Пасічна (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2016)
Пасічна О. В. Дидактичні основи підготовки інженера-педагога у вищому навчальному закладі. У статті розглянуто техніко-технологічний та психолого-педагогічний складники компетентності інженера-педагога. Акцентується увага на інтегрованому характері цієї професії, на особливостях її виробничої характеристики. Проаналізовано компоненти професіограми інженера-педагога. Описано принципи й методи професійного навчання.