Ритмо-темпові характеристики розбігу стрибунів у висоту різної кваліфікації - Олена Ханікянц; Володимир Конестяпін (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті подано результати проведеного аналізу та застосування ритмо-темпових характеристик розбігу для оцінювання рівня технічної підготовленості стрибунів у висоту різної кваліфікації у процесі їх багаторічного тренування.