Використання спеціальних бігових вправ на заняттях з легкої атлетики у майбутніх вчителів фізичної культури - В.М. Ковєря; В.В. Лисенко (H.S. Skovoroda Kharkiv National Pedagogical University, 2016)
Анотація. Стаття присвячена результатам власних досліджень по вдосконалюванню професійної підготовки майбутніх учителів фізичної культури ХНПУ імені Г.С.Сковороди Ключові слова: спеціальні бігові вправи легкоатлета, майбутні вчителі фізичної культури. Аннотация. Статья посвящена результатам собственных исследований по совершенствованию профессиональной подготовки будущих учителей физической культуры ХНПУ имени Г.С.Сковороды. Ключевые слова: специальные беговые упражнения легкоатлета, будущие учителя физической культуры. Abstract. The article is devoted to results of own researches on improvement of professional training of future teachers of physical culture, HNPU named after G. S. Skovoroda Key words: special running exercises athletes, future teachers of physical culture.