ЕЛЕКТИВІСТЬ ЯК ПРОВІДНИЙ ПРИНЦИП ОСВІТИ ДОРОСЛИХ - Л. Хоружа (Borys Grinchenko Kyiv Metropolitan University, 2021)
У статті розглянуто один із важливих принципів освіти дорослих - елективність. Здійснено його нове наукове осмислення як індивідуального інформаційного запиту, вибору людини і можли- востей реалізації у сучасних умовах. Розкрито особливості такого вибору, що стосується цілей, змісту, форм і методів, інформаційних джерел та ресурсів, місця навчання, термінів здійснення освітньої діяльності, інструментів оцінювання результатів.