Використання можливостей інформаційних технологій в інноваційному управлінні освітою - Світлана Миколаївна Луценко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Луценко С. М. Використання можливостей інформаційних технологій в інноваційному управлінні освітою. У статті розглядаються проблеми запровадження інформаційної системи управління освітою. Звернено увагу на специфіку взаємодії органів місцевого самоврядування, відділів освіти та навчальних закладів при застосуванні ІСУО в Сумській області.