Значення української фахової термінології у формуванні професійної мовленнєвої компетентності майбутнього спеціаліста - Ірина Ланова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Ланова І. В. Значення української фахової термінології у формуванні професійної мовленнєвої компетентності майбутнього спеціаліста. Висвітлюється завдання вищої школи на сучасному етапі підготовки майбутніх фахівців до опанування професійного мовлення - галузевої термінології. Розглянуто різні погляди щодо поняття «термін». Запропоновано різновиди вправ для ефективного засвоєння термінів та їх активного використання в українському фаховому мовленні.