ASPECTE MOLECULARE ŞI IMUNOLOGICE ALE CARDIOMIOPATIEI DILATATIVE ÎN PEDIATRIE - Bogdan Istrate; Steluţa Boroghină (Amaltea Medical Publishing House, 2011)
Prezentul articol încearcă să descrie pe scurt anumite particularităţi moleculare şi imunologice ale cardiomiopatiei dilatative la copii, fără a insista prea mult asupra aspectelor pur-clinice. Scopul principal este acela de a aduce noi informaţii în diagnosticul molecular al acestui tip de cardiomiopatie şi de a înţelege mecanismele de patologie moleculară.