'n Raamwerk vir die verpleging van die volwasse pasiënt op drukgekontroleerde ventilasie in die kritiekesorgeenheid - Michelle Martin; Eben Arries; Elsabe Nel (AOSIS, 2002)
The nurse functions as an independent practitioner, as part of the multi-disciplinary health team, during the delivery of nursing care to an adult patient on pressure-controlled ventilation in a critical care unit. Opsomming Die verpleegkundige, as onafhanklike praktisyn, funksioneer as lid van die multi-dissiplinêre gesondheidspan tydens die verpleging van die volwasse pasiënt op druk-gekontroleerde ventilasie in die kritiekesorgeenheid. *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.