НОВОНАРОДЖЕНІ ДІТИ ТА ЗАЛІЗОДЕФІЦИТНІ СТАНИ: ПОГЛЯД НЕОНАТОЛОГА. ЧАСТИНА I (Клінічна лекція) - N. Pyasetskaya (Bukovynian State Medical University, 2015)
У статті надані сучасні погляди на розвиток залізодефіцитних станів у новонароджених дітей. Представлені основні причини розвитку  залізодефіцитних станів, клінічні прояви, принципи їх діагностики, профілактики та лікування гідроксид-полімальтозним комплексом трьохвалентного заліза у краплях (мальтофер).