Проектування експертної системи "моніторинг ринку праці" для формування державного замовлення на підготовку фахівців - А. В. Нєлєпова; Н. Т. Тверезовська (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Нєлєпова А. В., Тверезовська Н. Т. Проектування експертної системи "моніторинг ринку праці" для формування державного замовлення на підготовку фахівців. Здійснено теоретико-методологічний аналіз складових ринку праці, проаналізовано взаємозв'язок професійної освіти та становлення людського капіталу, визначено політику реалізації системи управління якістю підготовки фахівців, визначено вимоги до сучасного фахівця, висвітлено складові експертної системи «Моніторинг ринку праці», вивчено питання державного замовлення на підготовку фахівців.