Program de formare teoretică şi practică pe cazuri complexe în implantologie, chirurgia dento-alveolară, OMF şi reabilitarea orală complexă - Norina Forna; Gheorghe Ţîbîrnă; Topoliceanu Claudiu; Doriana Agop-Forna (Academy of Sciences of Moldova, 2021)
Odată cu aderarea României la Uniunea Europeană, a apărut oportunitatea de finanţare prin fonduri nerambursabile a unor programe de formare teoretică şi practică a cadrelor didactice ale facultăților de medicină dentară din România. Facultatea de Medicină Dentară, U.M.F. "Grigore T. Popa" Iași a câştigat, prin intermediul programelor POSDRU, o serie de proiecte pentru obţinerea de fonduri europene care au permis inițierea unor cursuri de formare în domeniul reabilitării orale (protetică, implantologie, chirurgie dento-alveolară, chirurgie OMF, reabilitare orală complexă). Cursurile au inclus programe de formare şi perfecționare în cele mai noi informaţii şi tehnologii inovative în domeniile enumerate. De asemenea, prin intermediul acestor proiecte Facultatea de Medicină Dentară a fost dotată cu o serie de echipamente şi tehnologii de actualitate