Формування стійкого інтересу студентів І курсу ЛДТУ до занять із фізичного виховання та спорту - Олег Гребік; Сергій Савчук (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті проаналізовано інтерес студентів І курсу до фізичного виховання, їх ставлення до здорового способу життя, зміцнення здоров'я, формування потреб і мотивів, регулярних занять фізичною культурою.