Inspira 2 2015 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2015)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 2, 2015. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Therese og Sigbjørn Reversering av muskelrelakserede medikament: Gunhild Groseth Krangnes og Hege Martinsen Stamcelletransplanterte leukemipasienter: Turid B. Aamlid og Hilde Nyrud Hvordan 14 akutt- og intensivsykepleiere kan endre et helt land: Dagrunn Nåden Dyrstad Vanskelige luftveier - Teamtrening ved AHUS: Egil Nordengen Tverrfaglig samarbeid- lekende lett?: Elisabeth Busch og Stine K.R. Nordheim Weld Aktivitetskalender ALNSF - nytt NSFLIS - nytt