МЕТАФОРИЧЕСКИЕ АССОЦИАТИВНЫЕ КАРТЫ - USM ADMIN (Moldova State University, 2010)
Acest articol reprezintă o descriere a unei sesiuni de psihoterapie care ilustrează utilizarea tehnologiei OH-carduri. Cardurile OH sunt serii de carduri de asociere folosite pentru a facilita exprimarea, a imbunătaţi comunicarea şi cunoaş- terea de sine. Ele sunt utilizate ca instrumente în consiliere şi psihoterapie, training sau workshopuri. Imaginile impri- mate pe aceste carduri sunt create în acest scop de oameni de artă în colaborare cu psihologi şi specialişti privind dezvoltarea şi cunoaşterea personală.