ДІАГНОСТИКА ТОЛЕРАНТНОСТІ У СТУДЕНТІВ ВНЗ ЯК БАЗОВОГО КРИТЕРІЮ ШАНОБЛИВОГО СТАВЛЕННЯ ДО ПРЕДСТАВНИКІВ РІЗНИХ ЕТНОСІВ (НА МАТЕРІАЛАХ КРИМСЬКОГО РЕГІОНУ) - К. А. Peretyatko (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2011)
У статті резюмуються дані дослідження сформованості у студентів ВНЗ кримського регіону толерантності як базового критерію шанобливого ставлення до представників різних етносів.