Стандартизація іншомовної підготовки економістів у системі вищої освіти України - Наталія Сергіївна Жданова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Жданова Н. С. Стандартизація іншомовної підготовки економістів у системі вищої освіти України. У статті розглядається питання подолання проблем визначення змісту іншомовної освіти в умовах мобільності, потреби уніфікації вимог і порівнюваності рівня іншомовної підготовки, а також урахування особистісних відмінностей студентів (рівень підготовки, кількість занять, оцінки та експертиза критеріїв). Стандартизація іншомовної підготовки студентів економічних спеціальностей може буде досягнутою через інтеграцію фахового змісту у викладання іноземної мови та використання міждисциплінарних зв'язків.