Формування моральності у студентів педагогічних вищих навчальних закладів напряму підготовки "Фізичне виховання": проблеми і шляхи їх вирішення - Василь Феуєрман (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті розглядається найактуальніша з проблем сучасної педагогіки - формування моральності у підростаючого покоління, особливе місце у цьому процесі приділяється студентам факультетів фізичного виховання.