Česká škola = učící se škola? - J. Vašťatková; M. Prášilová (Czech Pedagogical Society, 2007)
V zahraničí je diskutován koncept školy jako učící se organizace. Příspěvek ukazuje, jak obava škol (jejich pracovníků) z přiznání případných nedostatků a chyb v práci může v českém prostředí překážet v přijetí tohoto konceptu.