Рефлексотерапія в лікуванні амбулаторних хворих - В'ячеслав Сергеєв; Наталія Грейда; Оксана Усова (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
Голкорефлексотерапія - ефективний метод у лікуванні хворих з остеохондрозами, радикулоневритами, запаленням лицевого, трійчастого нервів. Комбінований метод, який використовується у виснажених хворих, ефективний і полягає в сполученні методів східної та традиційної медицини.