Актуальні питання діяльності спеціалізованих навчальних закладів резервного спорту - Степан Родак; Оксана Вацеба (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті проаналізовано діяльність спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю України в сучасних умовах.