Філософський аспект формування духовно-моральних основ професійної моделі поведінки майбутнього фахівця - Ірина Володимирівна Чеботарьова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Чеботарьова І. В. Філософський аспект формування духовно-моральних основ професійної моделі поведінки майбутнього фахівця. У статті здійснено аналіз думок видатних філософів щодо проблеми моральності людини та важливості її формування в молодого покоління. Доведено, що моральність є основою та регулятором учинків людини, а також умовою гідної професійної поведінки.