Вплив ідей Ф. Фребеля на розвиток суспільного дошкільного виховання у Сполучених Штатах Америки - Т. А. Клюшнікова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Клюшнікова Т. А. Вплив ідей Ф. Фребеля на розвиток суспільного дошкільного виховання у Сполучених Штатах Америки. Автор статті визначає особливості впливу педагогічних ідей Ф. Фребеля на розвиток суспільного дошкільного виховання у Сполучених Штатах Америки (кінець XIX - початок XX ст.) та аналізує працю С. Холла «Педагогіка дитячого саду».