ВИКОРИСТАННЯ НАРОДОЗНАВЧОГО МАТЕРІАЛУУ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ ДО ВИВЧЕННЯРІВНЯ МОРАЛЬНОЇ ВИХОВАНОСТІ ШКОЛЯРІВ - Volodymyr Kostiv (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті охарактеризовано зміст підготовки майбутніх педагогів до ви-вчення рівня моральної вихованості школярів засобами етнопедагогіки.Ключові  слова: етнопедагогічні засоби, методики вивчення рівня моральної вихованості учнів, підготовка майбутніх педагогів.